Finále Slovenského kartingového pohára smeruje na SLOVAKIA RING

03.10.2019 Zdroj: www.slovakiaring.sk Udalosti

Slovenský kartingový pohár organizuje preteky pre registrovaných jazdcov na viacerých motokárových okruhoch v 12 rôznych kategóriách. V sezóne 2019 sa preteky konali na siedmych okruhoch v Rakúsku a na Slovensku. Svoje miesto si tu našli a odjazdili aj známi pretekári slovenského okruhového motoršportu ako Štofi Rosina, Matej Homola, Richard Gonda či ďalší.

Nové motokárové centrum bude predstavovať špičku vo svete motokár, vďaka licencii CIK FIA bude môcť hostiť rôzne medzinárodné  podujatia najvyššej úrovne. Skoro 1200m dlhá vonkajšia dráha je vybavená najmodernejšou technológiou a časomerom. Súčasťou areálu je aj dvojpodlažná budova s riadiacim strediskom, školiacimi priestormi, barom či terasami s bezprostredným výhľadom na dráhu.

Po oficiálnom otvorení centrum v skúšobnej prevádzke najprv privíta finálové kolo Slovenského kartingového pohára a do konca roka bude primárne určené na testovacie jazdy, skupinové rezervácie a iné organizované aktivity. Neskôr sa pridajú voľné jazdy aj pre širokú verejnosť s požičovňou nových motokár.

%img3

%img4

%img2

 


UPOZORNENIE

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Reklama