Nový termín a miesto pre Rotax MAX Challenge Grand Finals 2020

26.07.2020 Zdroj: www.rotax-kart.com Tlačové správy

Na základe COVID-19 pandemických a aktuálnych cestovných obmedzení sa spoločnosť BRP-Rotax rozhodla odložiť slávnostné finále Rotax MAX Challenge 2020 do roku 2021 a tiež zmeniť miesto podujatia do portugalského Portimão.

Grand finále RMC 2020 sa teda budú konať v portugalskom Portimão od 23. januára do 30. januára 2021.

To umožní predĺžiť trvanie sezóny 2020. Nové umiestnenie v Portugalsku ponúka v januári priaznivé poveternostné podmienky a so súčasným výhľadom bude cestovanie do Európy jednoduchšie aj pre všetkých účastníkov z celého sveta.

„Táto jedinečná globálna situácia nás prinútila prehodnotiť každoročný vrchol motokárového kalendára ROTAX. Ako organizátor najväčšej motokárovej akcie na svete je našou najvyššou prioritou zdravie a bezpečnosť našich jazdcov, ich rodín a všetkých členov tímu, ako aj našich zamestnancov a zamestnancov miestneho organizátora. Preto sme sa rozhodli posunúť termín Grand finále RMC na január 2021“, vysvetlil Peter Oelsinger, generálny riaditeľ BRP-Rotax, ktorý je tiež členom správnej rady a viceprezidentom pre obchod, marketing, RPS-Business & Communications. „Vzhľadom na aktuálne okolnosti a ako to vidíme v súčasnej dobe, usporiadanie podujatia v Európe uľahčí organizáciu účasti jazdcov a tímov, a preto sa novým miestom konania stane Portimão v Portugalsku“.

Ďalšie informácie o Grand Finals RMC 2020 budú priebežne aktualizované a môžu sa zmeniť v závislosti od vývoja pandémie COVID-19.


UPOZORNENIE

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Reklama