Všetko je pripravené pre finálový závod WSK Super Master Series 2019

24.03.2019 Zdroj: www.tkart.it Udalosti

KZ2: Marco Ardigò sa cíti ako doma

%img1

Úspešný majster série WSK Super Master Series je späť v šampionáte a tiež vykazuje dobré tempo. Marco Ardigò (Tony Kart / Vortex / Bridgestone) bol najlepší po kvalifikačných rozjázdách. Talian vyhral heat B-D a skončil na druhom mieste v B-C, kde ho porazil z tímu Praga Francesca Celenta (Praga / Iame / Bridgestone).
Celenta konečne skončil na štvrtom mieste, tesne za Giaocmo Pollini (Formula K / TM Racing / Bridgestone), ktorý jazdil po celý čas v top 3, zatiaľ čo Lorenzo Camplese skončil tretí po víťazstve v A-D. Adrien Renaudin (Sodikart / TM Racing / Bridgrstone) vyhral ďalší heat A-C.

OK: Dexter Patterson neporaziteľný

%img2

Škót Dexter Patterson (KR / Iame / Bridg) pokračuje v bezkonkurenčnej triede OK. Vodič Kart Republic vyhral heat A-C a A-D, aby skončil s 0 trestnými bodmi a získal pole position pre zajtrajšie finále A.
Ďalší z Kart Republic, Taylor Barnard (KR / Iame / Bridg), bude štartovať na pole position v pre-finále B po výhre v heate B-D a B-C.

OKJ: Laurens Van Hoepen potvrdzuje svoju pozíciu na poli

%img3

Kvalifikačné rozjazdy dnešného dňa boli potvrdením pre Laurensa Van Hoepena (FA Kart / Vortex / Vega), že holanďania majú konečne šancu bojovať o víťazstvo vo finále. Vodič Ricky Flynn Motorsport vyhral preteky A-B, B-E a skončil na treťom mieste v B-C, čo bolo jediný heat, ktorý mu chýbal k víťazstvu.
Tiež dobrý výkon podal aj Artem Severiukhin (Tony Kart / Vortex / Vega). Rus bol dnes veľmi konštantný a končil vždy v top 3. To umožňuje vodičovi Ward Racing byť na pole position pre zajtrajšie finále B.
Ďalšími víťazstvami dnešného dňa boli Nikita Bedrin (Tony Kart / Vortex / Vega) v eliminačnom kole D-E, James Wharton (FA Kart / Vortex / Vega) v kole A-C, Thomas Ten Brinke (FA Kart / Vortex / Vega) v kole A-D a Tymoteusz Kucharczyk (Parolin / TM Racing / Vega) v kole B-C.

Mini: Rashid Al Dhaheri na vrchole, ale bitka je otvorená

%img4

Rashid Al Dhaheri (Parolin / TM Racing / Vega) bol najlepší po všetkých kvalifikačných rozjázd. Vodič Parolin chce bojovať o titul a prvá vec, ktorú urobil je, že si zabezpečil pole position pre pre-finále A, aj napriek 15. umiestneniu včera v kvalifikačnom tréningu. Al Dhaheri vyhral kvalifikačné rozjazdy C-E a C-F.
Bol to tiež comebackový deň pre Maksima Orlova (Parolin / TM Racing / Vega), ktorý včera v kvalifikačnom tréningu mal 19. miesto, ale pre Rusa to neznamenalo nič, ktorý včera predviedol neuveriteľné preteky vítaťzstvami v A-D, A-F a A-E.
Ďalšie víťazstvá boli: Kenau Al Azhari (Parolin / TM Racing / Vega) v B-F a B-D, Akash Bohra (Parolin / TM Racing / Vega) v pretekoch B-C, Douwe Dedecker (Parolin / TM Racing / Vega) v pretekoch D-E.
Dnes budú jazdci čeliť pre-finále a finále, ktoré pripravia nových šampiónov 2019 WSK Super Master Series.

WSK Super Master Series

International Circuit Napoli SARNO
Sunday, March 24, 2019

10.00 - 60 MINI PREFINAL A
10.20 - 60 MINI PREFINAL B
10.40 - OKJ PREFINAL A
11.00 - OKJ PREFINAL B
11.20 - OK PREFINAL A
11.40 - OK PREFINAL B
12.00 - KZ2 PREFINAL A
12.20 - KZ2 PREFINAL B

14.00 - 60 MINI FINAL
14.30 - OKJ FINAL
15.00 - OK FINAL
15.30 - KZ2 FINAL


UPOZORNENIE

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Reklama