Zvláštne ustanovenie k 2. pretekom v rakúskom Bruck an der Leitha

27.07.2020 Zdroj: www.slokap.sk Tlačové správy

Deň a miesto konania pretekov:    
01. 08. 2020  A1 SPEEDWORLD - Bruck an der Leitha                                                                

Organizátor podujatia:
Karting Team Topoľčany o.z.

Charaktristika trate:                           
Variant č.2 v smere hod. ručičiek (dĺžka trate: 1160 m, šírka: 7-12 m)

Prihlašky do preteku:                         
www.slokap.sk, alebo aplikáciou Rotax Global a to najneskôr do 29. 07. 2020, alebo priamo na mieste konanie pretekov s tým, že štartovné bude navýšené podľa pravidiel SKP pre rok 2020 !!!!

Časový harmonogram:  na stránke www.slokap.sk

Štartovné na pretek:
Trieda 50: 50€ / 1 deň, 80€ / 2 dni
Ostatné triedy: 60€ / 1 deň, 100€ / 2 dni

Ocenenie pretekárov:                        
V triede Baby 50 budú ocenení všetci jazdci v ostatných triedach bude ocenené 1. až 6.miesto

Ostatné informácie:
Benzín:  Na podujatie nie je určená povinná čerpacia stanica.

Zhotovenie fotografických, alebo audiovizuálnych záznamov​:

Povolenie na zhotovenie fotografických, alebo audiovizuálnych záznamov na trati počas oficiálneho dňa je udelené výhradne pre KartingSport.sk, ktorý je oficiálny mediálny partner Slovenského kartingového pohára. Všetci ostatní budú z trate vykázaní usporiadateľom, pokiaľ sa nepreukážu súhlasom riaditeľa pretekov.

Nakoľko sa preteky budú konať na území Rakúskej republiky, tak musíme dodržiavať ich príslušné nariadenia a nosiť ochranné rúška v uzatvorených priestoroch. Snažte sa vyhýbať väčším skupinám ľudí bez ochranného rúška vo vašom osobnom záujme.

Piatkové tréningy budú riadené organizátorom podujatia a zabezpečené traťovými komisármi a zdravotným vozidlom . Tento deň bude mať vypísaný časový harmonogram, ktorý bude vyvesený na informačnej tabuli pred vstupom na trať.  Bolo by dobre sa prihlásiť na tieto preteky čo najskôr, aby sme vedeli s predstihom pripraviť harmonogram na oba dni. 

Každý účastník je povinný mať so sebou nepriepustnú podložku / plachtu pod motokáru. Akékoľvek znečistenie či znehodnotenie areálu paddocku bude pokutované.

V areáli je zakázané odhadzovať odpadky mimo odpadkového koša, vypúšťať akékoľvek kvapaliny a náplne motorových vozidiel (motokáry), alebo obsah autobatérií. Tento odpad musí byť uložený v nádobách na to určených.

Počas dňa je povinná hodinová obedná prestávka v čase od 12:00 do 13:00 hod.

V celom priestore areálu je od 20:00 do 08:00 hod. zakázané nabíjať batérie,  jazdiť s motokárou, „ladiť“ motory alebo inak spôsobovať hluk.

Akékoľvek znečistenie, poškodenie či znehodnotenie areálu  bude pokutované. V prípade poškodenia zariadení Areálu je „návštevník“, ktorý škodu spôsobil povinný túto škodu v plnej výške uhradiť.

Riaditeľstvo pretekov:
Riaditeľ pretekov: Róbert Chudý

Delegovaní činovníci:                    
športový komisár: Tímea Glossová, Roman Pagáč, Vladimíra Žiačeková
technický komisári: Boris Šutovský, Marián Hrnčár
časomerač: Lucia Žiačeková

Stiahnite si SLOKAP zvláštne ustanovenie Bruck.


UPOZORNENIE

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Reklama