Zvláštne ustanovenie k 4. pretekom 2022 v Brucku

01.07.2022 Autor: Tomas Kuna Tlačové správy
Deň a miesto konania pretekov 15. - 16. 07. 2022 Bruck an der Leitha/Pachfurth
Organizátor podujatia Karting Team Topoľčany o.z.
Charaktristika trate v smere hod. ručičiek, dĺžka trate: 1180m/šírka: 7 -10m, variant trate č. 3
Prihlašky do preteku www.slokap.sk, alebo aplikáciou Rotax Global a to najneskôr do 13. 07. 2022, alebo priamo na mieste konanie pretekov s tým, že štartovné bude navýšené podľa pravidiel SKP pre rok 2022
Časový harmonogram na stránke www.slokap.sk
Zasadanie RŠK po uzatvorení štartovej listiny 16.7.2022 o 10:00 hod.
Štartovné na pretek
  • Triedy 50: 60€ / 1 deň
  • Ostatné triedy: 80€ / 1 deň
  • Triedy 50: 100€ / 2 dni
  • Ostatné triedy: 120€ / 2 dni
Ocenenie pretekárov
  • v triede Baby 50 budú ocenený všetci jazdci
  • v ostatných triedach bude ocenené 1. až 6.miesto

Ostatné informácie

Benzín: Na toto podujatie nie je predpísaná čerpacia stanica.

Technická kontrola začne už v piatok 15.7.2022 od 15:00hod do 19:00hod a budú sa skenovať aj pneumatiky, ktoré budú použité na samotné preteky. Potrebné ku kontrole budú teda aj: sada pneumatík, technická karta , preukaz od motorov /plombované motory/, plastová kartička pretekára s čiarovým kódom, ktorú ste už dostali pri registrácii do pretekov v prvom Brucku a kompletná výstroj pretekára a samotná motokára.

Stiahnite si z úvodnej stránky technickú kartu pre rok 2022. Môžete si ju vyplniť, vytlačiť a doniesť na preteky už vypísanú.

Vstup do areálu motokárovej dráhy je voľný v hociktorý deň. Dobré to poznáme z minulých rokov. Trénovať bude možné aj vo štvrtok 14.7.2022. Tieto tréningy budú hradené prevádzkovateľovi trate. Piatkové tréningy budú riadené organizátorom podujatia od 9:00 do 19:00 hod. a zabezpečené traťovými komisármi a zdravotníckym vozidlom . Tento deň bude mať vypísaný časový harmonogram, ktorý bude vyvesený na oficiálnej informačnej tabuli. Podľa počtu trénujúcich pretekárov bude upravený, tak ako sme zvyknutý z predchádzajúcich podujatí. Oficiálna informačná tabuľa (ďalej len OIT) bude vyvesená pri vstupe na trať. Na tejto OIT budú vyvesené všetky výsledky z meraných tréningov a oboch jázd. Doba na podanie protestov voči rozhodnutiu športových, či technických komisárov je 30 minút po skončení meraného tréningu, jazdy, alebo celého preteku. Bolo by dobre sa prihlásiť na tieto preteky čo najskôr, aby sme vedeli s predstihom pripraviť harmonogram na oba dni!!!

Bolo by dobre sa prihlásiť na tieto preteky čo najskôr, aby sme vedeli s predstihom pripraviť harmonogram na oba dni!!! 

V súvislosti s aktuálnou situáciou ochorenia COVID-19 na Slovensku a na základe odporúčaní Ministerstva zdravotníctva SR a Úradu verejného zdravotníctva SR sa musia preteky konať v súlade s platnými opatreniami vydanými Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej Republiky.

Každý účastník je povinný mať so sebou nepriepustnú podložku / plachtu pod motokáru/. Akékoľvek znečistenie či znehodnotenie areálu paddocku bude pokutované. V areáli je zakázané odhadzovať odpadky mimo odpadkového koša, vypúšťať akékoľvek kvapaliny a náplne motorových vozidiel (motokáry), alebo obsah autobatérií. Tento odpad musí byť uložený v nádobách na to určených.

Počas dní 15. – 16. 7. 2022 je povinná hodinová obedná prestávka v čase od 12:00 do 13:00 hod. V celom priestore areálu je od 20:00 do 08:00 hod. zakázané nabíjať batérie, jazdiť s motokárou a „ladiť“ motory alebo inak spôsobovať hluk.

Akékoľvek znečistenie, poškodenie či znehodnotenie areálu  bude pokutované. V prípade poškodenia zariadení Areálu je „návštevník“, ktorý škodu spôsobil povinný túto škodu v plnej výške uhradiť

Riaditeľstvo pretekov

riaditeľ pretekov: Róbert Chudý

Delegovaní činovníci

hlavný športový komisár: Tímea Glossová
1. športový komisár: Jozef Žiaček
2. športový komisár: Marián Matúš

Technickí komisári

hlavný technický komisár: Dušan Navrkal
1. technický komisár: Ján Kučera
2. technický komisár: Boris Šutovský
3. technický komisár: Stanislav Doležel

Časomerači:

hlavný časomerač: Lucia Žiačková


UPOZORNENIE

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Reklama